Hoe werkt het?


Dozen bedrukken op Doosbedrukt.nl werkt heel simpel! In 3 stappen heeft u een bedrukte doos besteld. Het begint bij het kiezen van een geschikt formaat doos. In de dozenzoeker geeft u de lengte, breedte en hoogte in milimeters op. De dozenzoeker toont direct de formaten die het dichts in de buurt komen van uw zoekopdracht. Met de knop "alle formaten tonen" kunt u ons gehele aanbod zien (gesorteerd van klein naar groot). Mocht er voor u geen geschikt formaat tussenstaan, neemt u dan gerust contact met ons op.

Preview doos bedrukking

- Graag aanleveren in jpeg of eps (vectorbestand)

- Minimaal 300 dpi bij een jpeg

- Bij EPS graag de lettertypes omzetten in lettercontouren!

- Vraag uw grafische dienstverlener om een bestand dat aan deze eisen voldoet      
Heeft u een afwijkend bestand en niet direct de mogelijkheid om dit aan een grafisch vormgever voor te leggen? Wij helpen u graag verder. 

Daar wij werken met digitale printtechnologie heeft u bij ons geen hoge cliché of aanloopkosten! Wel zo voordelig.  Heeft u wit in uw logo? Kies dan een witte doos voor een goed resultaat. Heeft u een specifieke wens qua dozen bedrukken? U kunt altijd contact met ons opnemen. Samen zoeken wij dan naar de perfecte oplossing voor uw verpakking.

Na het afronden van de bedrukkingsopties kunt u verder naar de volgende stap: "Gegevens invullen". Rechts in beeld ziet u een overzicht van uw bestelling. Nadat u uw factuur en aflevergegevens heeft ingevuld kunt u verder naar de veilige i-Deal betaalomgeving. Na succesvolle betaling heeft u binnen een aantal werkdagen uw bedrukte dozen in huis!

Dozen bedrukken - simpel, goedkoop en snel! Dat kan op Doosbedrukt.nl


Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20