Verzenddozen bedrukken


Verzenddozen zijn handzame, compacte dozen die uitermate geschikt zijn voor webshops en verzending met post of pakketdienst. Heeft u een goed draaiende webshop, maar kost het vouwen en plakken van de dozen teveel tijd? Dan zijn verzenddozen de ideale oplossing!

Verzenddozen zijn uitermate geschikt voor bezorging via pakket of postdiensten. Door de insteekkleppen sluiten sluiten de dozen gemakkelijk en snel. Zonder gebruik van tape! Daarnaast is het pakketje bij ontvangst gemakkelijk te openen. Wel zo fijn voor de klant.

De ideale verzenddozen zijn de Speedboxen. Op het moment dat u deze dozen uitvouwt klikt de bodem op zijn plaats. Dit alles zonder tape of vouwen! Uw product gaat in de verzenddoos en het gemak zet zich voort. De klep van de doos heeft een plakstrip waarmee u uw doos snel en eenvoudig sluit. Uw pakketje is klaar voor verzending! Daarnaast beschikt de speedbox over een retourstrip. De klant kan bij een eventueel retour van het product hetzelfde doosje gebruiken en dichtplakken met de retourstrip. Een niet te missen doos voor uw webshopverzendingen!VerzenddozenVerzenddozen bedrukken

Kies ook voor verzenddozen voor uw webshops! Bedruk uw verzenddozen met uw logo of tekst. Een herkenbare en fraaie verpakking voor uw producten! In onze dozenzoeker herkent u deze slimme doosjes aan het type "speedbox". Naast deze speedboxen hebben wij ook nog een ruimer assortiment aan standaard verzenddozen.Vraag naar de mogelijkheden!

Bedruk nu uw verzenddozen, klik hier!

 

Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20