Palletdozen bedrukken


Palletdozen of containerdozen zijn de grootste dozen in ons assortiment. Deze dozen zijn uitermate geschikt voor gebruik op pallets. Hierbij kan gedacht worden aan vervoer van bulkgoederen, of bijvoorbeeld een zeer groot product dat een palletplaats inneemt. Daarnaast zijn deze dozen uitermate geschikt voor de verzending van  zware producten door de dubbele golfs wanden. Containerdozen bieden een zeer goede uitkomst voor bijvoorbeeld export naar een ver land. Uw product wordt optimaal beschermd tijdens land,lucht of zeevervoer. Daarnaast zijn palletdozen zeer goed stapelbaar bij opslag! Op zoek naar een zeer sterke palletdoos? Onze 3 dubbele golfs palletdoos biedt optimale bescherming van uw product bij transport!

Palletdozen
De meest gangbare maat voor palletdozen is 118*78 cm (lengte x breedte), wat gelijk is aan een europallet formaat (120*80). Doosbedrukt.nl heeft verschillende hoogtes in het assortiment opgenomen. Naast europallet formaat palletdozen hebben wij ook blokformaat varianten (120*100). U herkent deze dozen in onze dozenzoeker aan het typeaanduiding "palletdoos". 

Bij Doosbedrukt.nl kunt u ook palletdozen in kleine aantallen bedrukken! In kleur en direct uit voorraad. Een unieke kans om uw grootste verpakking ook te bedrukken!  Bedruk nu palletdozen, klik hier!

Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20